Flinke domper voor Meghan Markle

Fikse tegenslag voor Meghan Markle
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een flinke tegenvaller voor Meghan Markle. De door haar bedachte serie Pearl is door Netflix gecanceld. De animatieserie was onderdeel van de meerjarige overeenkomst die Meghan en prins Harry in 2020 sloten met de streamingdienst.

Vorige zomer werd bekendgemaakt dat Meghan met haar bedrijf Archewell Productions de animatieserie Pearl ging maken voor Netflix. De serie zou gaan over een 12-jarig meisje dat avonturen beleeft en geïnspireerd wordt door verschillende invloedrijke vrouwen uit de geschiedenis. Het idee is volledig bedacht door Meghan zelf.

Serie over Harry’s werk

De animatieserie was onderdeel van een deal met Netflix, maar Harry en Meghan hebben nog niets voor de streamingdienst geproduceerd. Ze zouden onder meer een serie maken over Harry’s werk bij de Invictus Games, waarvoor hij vorige maand nog in Nederland was.

Koersdreun

De reden dat de serie Pearl is geschrapt zou te maken hebben met de koersdreun die de streamingdienst vorige maand opliep op Wall Street, meldt entertainmentwebsite Deadline. Netflix raakte twee weken geleden op een dag ongeveer 55 miljard dollar van zijn beurswaarde kwijt.

De streamingdienst had bekendgemaakt voor het eerst sinds 2011 per saldo abonnees te hebben verloren, waarop beleggers het aandeel in de uitverkoop deden. In het lopende kwartaal rekent Netflix erop nog eens twee miljoen betalende klanten te verliezen.

Tags

MEGHAN EN HARRYMEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck