Flinke domper voor Nicolette Kluijver

Domper voor Nicolette
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een flinke domper voor Nicolette Kluijver. Al een paar maanden geleden zette ze haar woonboerderij te koop en al snel meldde zich een koper met een goed bod. Helaas heeft deze koper nu afgehaakt, wat betekent dat Nicolette kan fluiten naar haar enorme winst…

Samen met Joost Staudt kocht ze de boerderij in 2014 voor een bedrag van 1.360.000 euro en ze lieten er een hypotheek op vestigen van 1.8250.000 euro. In 2020 kondigden ze hun scheiding aan. Afwisselend woonden ze met hun kroost in de gezinsboerderij, een plek waar Nicolette ondanks de verhuizing naar Bonaire nog steeds regelmatig kwam.

Koper haakt af

Een paar maanden geleden besloot ze toch de boerderij te verkopen. Het optrekje werd te koop gezet voor een vraagprijs van 2.850.000 euro. Wanneer Nicolette de boerderij voor de vraagprijs weet te verkopen, maakt ze een winst van maar liefst 1 miljoen euro. Al snel meldde zich een koper en deze bracht een bod uit. Helaas heeft deze koper toch afgehaakt, meldt BekendeBuren. Dat betekent dat Nicolette de boerderij opnieuw te koop heeft gezet en voorlopig kan fluiten naar haar 1 miljoen euro winst.

Bonaire

Zelf woont Nicolette op een resort op Bonaire. Tijdens de coronacrisis emigreerde ze ondanks de scheiding, samen met Joost en de kinderen naar Bonaire. ,,Joost en ik wonen ieder apart. Hij heeft een fijn huis met zwembad in een levendige straat, en ik woon afgelegen in een klein huis in het groen omringd door dieren”, vertelde Nicolette eerder in &C. De twee blijven in harmonie met elkaar omgaan. ,,Ik vind het heel fijn hoe we echt samen de kinderen opvoeden.”

Tags

Nicolette Kluijver

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie