Flinke domper voor Patricia Paay

Flinke domper voor Patricia Paay
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Patricia Paay heeft een flinke domper te verwerken gekregen. De zangeres heeft veel last van haar heup, en is daarom genoodzaakt om de opnames van De Alleskunner kerstspecial te verlaten.

,,Jongens ik moet jullie wat vertellen”, aldus La Paay in een video van Shownieuws. ,,Ik had er heel veel zin in, maar ik merk toch dat het niet zo lekker gaat met mijn heup. Ik ga het dus even checken voor alle zekerheid.” Patricia liep vorig jaar een bacteriële infectie op aan haar heup.

Infectie

Ze bracht hierdoor ruim drie maanden door in het ziekenhuis en een zorghotel. De infectie heeft haar heupbeen beschadigd. Ook wist de zangeres niet zeker of ze ooit nog kon lopen. ,,Ze zeiden: of je ooit nog kan lopen weten we niet. Ik heb toen heel hard gehuild. Ik dacht: het zal toch niet?”, liet ze vorig jaar weten aan RTL Boulevard. De infectie deed verschrikkelijk veel pijn. ,,Vreselijk. Ik heb het hele ziekenhuis bij elkaar gegild.”

Bom gebarsten

Het verlaten van de opnames is niet de enige tegenslag tegenslag voor Paay. Er gaan al tijden geruchten rond over haar huwelijk met de 39 jaar jongere man Robbert Hinfelaar. Volgens geruchten zou er onlangs een bom gebarsten zijn waarna de twee ieder hun eigen weg zijn gegaan.

Tags

DE ALLESKUNNER VIPSHEUPPATRICIA PAAY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck