Flinke domper voor Paul de Leeuw

Flinke domper voor Paul de Leeuw
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Een flinke domper voor Paul de Leeuw. BNNVARA liet gisteren weten dat Ranking The Stars definitief niet terugkeert naar de omroep, ook niet met een andere presentator.

De presentator zocht eerder deze maand nog enthousiast naar deelnemers voor het programma, maar dat is niet meer nodig. BNNVARA schrijft in een bondige verklaring dat ze de afgelopen maanden uitvoerig hebben onderzocht ‘of een nieuwe serie Ranking the Stars kon worden gemaakt, maar dan in een andere opzet, die aansluit bij de thema’s die BNNVARA belangrijk vindt.’ Hier zijn ze uiteindelijk inhoudelijk niet uitgekomen.

Gepolst voor nieuw seizoen

Na vijftien jaar stopt Paul met het presenteren van het programma. Zowel Bridget Maasland als Arno Kantelberg lieten aan RTL Boulevard weten dat ze gepolst waren voor het nieuwe seizoen. Helaas gaat dit dus voorlopig niet door. In de verklaring van BNNVARA staat wel dat het Paul en zijn productiemaatschappij ‘vrij staat om het programma voor een andere omroep te gaan maken’, maar zowel RTL als Talpa lieten eerder weten geen interesse te hebben in het programma.

Zorgen

Gelukkig kan Paul steun vinden bij zijn hechte gezin. Toch uitte hij eerder zijn zorgen over zijn oudste zoon Kas, die een lastige puberteit had. ,,De oudste had een lastige puberteit. Dan vraag je je af: is dat gewoon de puberteit of komt het voort uit boosheid omdat hij destijds niet door zijn moeder is geaccepteerd? Anderhalf jaar lang was het op eieren lopen.”

Tags

BNNVARAPAUL DE LEEUWRANKING THE STARS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck