Flinke tegenslagen voor Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Het nieuwe jaar begint niet opperbest voor Yolanthe Cabau (35). De actrice krijgt twee flinke tegenslagen te verduren. Yolanthe doet openhartig haar verhaal op haar Instagram account.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen voor Yolanthe. De actrice wijdt een lange tekst op Instagram aan de tegenslagen die zij te verduren kreeg. ,,Zoals velen van ons ging ik door liefdesverdriet, verlies van dierbaren en enkele persoonlijke problemen.”

Verandering

Yolanthe laat het nieuwe jaar in het teken staan van positiviteit. Op Instagram blikt zij terug op een moeilijke periode waarin zij meerdere tegenslagen te verduren kreeg.

,,Omdat twee van mijn filmprojecten werden uitgesteld vanwege Covid 19, had ik wat extra tijd om me op dit zeer opwindende nieuwe project te concentreren”, schrijft Yolanthe. ,,Ik kan niet wachten om het met jullie te delen, maar ik zal nog wat langer geduld moeten hebben”

De presentatrice legt de focus op innerlijke groei en positiviteit. ,,Ik groei en leer nog steeds elke dag”, aldus Yolanthe. Zij heeft het roer helemaal omgegooid. ,,Maar wat ik kan zeggen is dat mijn levensstijl van meditatie, training en eetpatroon mijn leven en mentaliteit 100% heeft veranderd.”

Liefde

Ook schrijft Yolanthe over het liefdesverdriet dat ze te verduren heeft gehad. Ruim twee jaar geleden zette de actrice een punt achter haar relatie met voetballer Wesley Sneijder.

Ondanks een pijnlijke breuk, is er volgens Wesley nog veel liefde tussen het stel. Hij vertelt aan Privé dat de deur naar een rendez-vous nog op een kiertje staat.

,,Het boek is nog niet officieel gesloten. Yolanthe is nog steeds mijn vrouw. Zo voel ik dat ook echt. Op papier zijn we nog steeds niet gescheiden, we zijn dus nog gewoon getrouwd”, aldus Sneijder.

Tags

BreukLiefdesverdrietWesley Sneijder CabauYolanthe

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie