Floor Jansen heeft besluit genomen over deelname Eurovisiesongfestival

Floor Jansen|Floor Jansen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Na het afhaken van zangeres Davina Michelle zit de commissie die de opvolger van Eurovisiewinnaar 2019 Duncan moet aanwijzen met een levensgroot probleem. Want ook de tweede ijzersterke kandidate Floor Jansen haakt af voor Rotterdam.

In De Telegraaf zegt de heavy-metal zangeres, die afgelopen jaar doorbrak in het populaire genre via Beste Zangers van Nederland, dat ze in 2020 nog niet kan meedoen aan het festival.

Jansen in een interview met de krant: „Nou, ik heb er eerder niets over losgelaten, maar ik kan wel zeggen dat ik het niet dit jaar ga doen. Ik heb het veel te druk met de cd en de wereldtour van Nightwish. Ik vind het wel nog steeds een eer dat mensen mij het zouden toevertrouwen.”

Volgens Henk Poort, die samen met Floor Jansen een YouTube-succes boekte met een nummer uit The Phantom of the Opera, ziet het juist wel zitten.

„Ik zou haar adviseren daar heel erg goed over na te denken. En, maar ik denk dat ik haar dat wel kan toevertrouwen, weten wat haar eisen zijn en die op papier zetten. Let op alle haaien in de vijver, want het is een heel andere wereld. Maar ik geef Floor een grote kans om het te winnen.”

Henk Poort

Floor Jansen

Tags

AVROTROSDAVINA MICHELLEEUROVISIE SONGFESTIVALFLOOR JANSENHENK POORT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie