Flopt Een Jaar Van Je Leven? ‘Eindbedrag gehalveerd’

Flopt Een Jaar Van Je Leven NU al?
Door: Charlotte Wijnen
05-12-2022

Slecht nieuws voor de deelnemers van het programma ‘Een Jaar Van Je Leven’. Volgens geruchten wordt het eindbedrag binnenkort gehalveerd. Is het programma een grote flop?

SBS6 kreeg maar liefst veertig Nederlanders zo ‘gek’ om een jaar lang van huis te vertrekken en mee te doen aan het nieuwe programma ‘Een Jaar Van Je Leven’. De deelnemers brengen een jaar door in een loods om te strijden voor één miljoen euro.

Slechte kijkcijfers

Het programma wordt tot en met volgende zomer elke werkdag uitgezonden, maar in de allereerste week scoorde het programma al slechter dan verwacht. ,,Een Jaar Van Je Leven beleeft, behalve een hoopvolle dinsdagscore, geen goede startweek. Gisteren zelfs een mindere score dan het voorafgaande programma en in de commerciële doelgroep 20 tot 54 jaar nog geen 6 procent”, schreef Tina Nijkamp destijds op Instagram.

‘Eindbedrag gehalveerd’

Volgens geruchten worden er nu maatregelen genomen. ,,Slecht nieuws voor de deelnemers van Een Jaar Van Je Leven”, meldt juicekanaal Realityfbi op Instagram. ,,Hoor van bronnen rond het programma, dat ze met nieuwjaar het bedrag dat over is gaan halveren.” Of het daadwerkelijk te maken heeft met de lage kijkcijfers is niet bekend.

Meer DenD