Foto bewijst: Linda de Mol en Jeroen Rietbergen officieel weer samen

Linda leeft weer lekker samen met een zedendeliquent
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het gaat al langer rond dat Linda de Mol en Jeroen Rietbergen weer samen zijn, maar afgelopen weekend zijn de twee voor het eerst samen gefotografeerd toen ze op pad waren. Weekblad Story heeft de foto’s gepubliceerd.

Na bijna twee jaar durft Linda de Mol weer over straat met Jeroen Rietbergen. De twee werden afgelopen zaterdagmiddag gespot bij een horecagroothandel in Hilversum. Op foto’s die Story heeft gepubliceerd is te zien dat Linda en Jeroen met een winkelkar de groothandel verlaten. Het lijkt het bewijs te zijn dat de twee officieel weer samen zijn.

Officieel weer samen

Het is niet de eerste keer dat Linda en Jeroen samen zijn gespot. Vorige maand zijn ze gezien toen ze onderweg waren naar Parijs. ,,Ze waren niet alleen, Noa en haar vriend waren er ook bij”, meldt Juicechannel op Instagram. ,,Volgens onze bron ging het over een ‘fun tripje’. Ze hadden het namelijk over champagne lunch met oesters.”

Tweede kans

Noa zei eerder dat ze ‘boos, verdrietig en teleurgesteld’ is na alles wat er over Jeroen naar buiten is gekomen. ,,Maar ik ben ook niet zomaar vergeten wie hij voor mij was, alle goede dingen die hij heeft gedaan”, zei ze in LINDA. Verdient Jeroen een tweede kans? Volgens Noa wel. ,,Hij heeft enorm aan zichzelf gewerkt. Ik geloof dat mensen een tweede kans verdienen. Je kan alleen niet zomaar zeggen: ’Oké, nu doen we allemaal weer normaal.’ Zoiets kost tijd.”

Tags

JEROEN RIETBERGENLINDA DE MOL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck