Foto Britt Dekker zorgt voor hilariteit

Foto Britt zorgt voor hilariteit
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Britt Dekker heeft een foto op Instagram gedeeld die voor hilariteit heeft gezorgd bij haar volgers. Ze heeft een foto gedeeld met haar paard, maar volgers kunnen alleen maar kijken naar haar outfit…

,,NK finale gereden met Eve was zo bijzonder!”, schrijft Britt trots op Instagram bij een foto met haar paard Eve. ,,Iets te veel genieten in de finale en dan word ik minder scherp en maar ik onnodige foutjes, maar daarom is deze sport zo leuk want je weet dat het altijd aan jezelf ligt en nooit aan je teamgenoot! Met 65,7% heel blij!”

Complimenten

Britt kan rekenen op een hoop complimenten in de reacties. ,,Heel netjes en vriendelijk gereden!”, reageert een volger. ,,Je bent een belangrijk voorbeeld voor deze sport waar helaas ook vaak het verkeerde voorbeeld wordt gegeven, vooral op dit soort dagen. We hebben van je genoten, ga zo door.”

Outfit Britt

Maar naast de complimenten, hebben volgers ook wat te zeggen over de outfit van Britt. ,,Volgens mij wordt het tijd dat zwarte rijbroeken de standaard worden bij wedstrijden”, reageert een volger. En een ander: ,,Proficiat met deze prestatie. Maar… is jouw rijzadel pas ingevet of zo?”

Afgevallen

Britt heeft een lastige periode achter de rug. Hoewel ze dol is op patat en witte bolletjes met hagelslag, liet ze haar favoriete eten een lange tijd staan. ,,Op tv lijk je vijf kilo dikker. Ik probeerde het te compenseren. En met resultaat: ik viel vijftien kilo af”, vertelde Britt eerder in magazine &C.

Appel en een wortel

Maar al snel begon Britt door te slaan in het afvallen. ,,Dan zag ik alle Anna Nooshins en zo en dacht ik: zo, die zien er goed uit. Toen sloeg ik een beetje door met eten”, vervolgde ze. ,,Op een gegeven moment at ik echt nog maar een appel en een wortel op een dag. Het gevoel dat ik kreeg door weinig te eten op een dag, voelde bijna hetzelfde als een wedstrijd winnen met mijn paard. Dat is bizar.”

Inmiddels eet Britt gewoon weer patat wanneer ze daar trek in heeft. Haar partner Max Apotowski en haar manager hebben haar daarbij geholpen. ,,Dan zeiden ze: kijk even naar deze video en foto. En toen dacht ik: ja, ze hebben gelijk.”

Tags

BRITT DEKKER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck