Foto Kate Middleton in peperdure B&B duikt op

Kate logeerde met William in deze dure BenB
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er is een nooit eerder vertoonde foto van Kate Middleton opgedoken. Vorig jaar verbleef ze samen met prins William in een peperdure Bed & Breakfast in Wales.

Tijdens een tweedaags bezoek aan Wales vorig jaar hebben prins William en Kate Middleton overnacht in een B&B in de buurt van het Brecon Beacons National Park. Nu, een jaar later, deelt de eigenaar van het verblijf een foto die ze destijds hebben gemaakt.

Foto

,,Het is alweer 1 jaar geleden dat we William en Kate, de Prins en Prinses van Wales, verwelkomden in Duffryn Mawr!”, luidt het op de Facebookpagina van de B&B. ,,We waren blij William en Kate hier een nacht te mogen verwelkomen toen ze The Brecon Beacons bezochten. Zo aardig en vriendelijk, het was een genoegen om ze hier te laten blijven.”

Peperdure B&B

Voor wie in dezelfde B&B wil verblijven als William en Kate, moet wel diep in de buidel tasten. Per nacht kost het negenhonderd pond om er te verblijven. Het gebouw, dat ook als trouwlocatie dient, biedt ruimte voor maximaal zestien personen en beschikt over een twaalf meter lange keuken en een biljartkamer, bar, fitnessruimte, yoga- en ontspanningsruimte en een spa met stoombad en bubbelbad.

2025

Kate liet in maart dit jaar weten kanker te hebben en legde haar werkzaamheden per direct neer. Om welke vorm van kanker het gaat is niet bekendgemaakt, maar een bron van The Daily Beast heeft nu een boekje opengedaan over haar gezondheid. ,,Veel mensen die betrokken zijn bij het beheren van de agenda’s moeten lang van tevoren op de hoogte zijn van de planningen van de senior royals. Er is mij verteld dat Kate’s agenda voor de rest van het jaar leeg is”, onthult de bron. ,,Er is niks gepland. Het kan dus zijn dat ze de rest van het jaar niet in het publiek verschijnt.”

Tags

KATE MIDDLETONPRINS WILLIAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck