Foto koninklijk gezin: Een goed stel!

|Koninklijk Gezin
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Wat een goed stel. Het koninklijk gezin is weer vastgelegd door Erwin Olaf. Het nieuwe beeld is aan de vooravond van de feestdagen vrijgegeven door de Rijksvoorlichtingsdienst.

Het beeld toont Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun kinderen prinses Amalia, prinses Alexia en prinses Ariane. De fotograaf heeft de hechtheid van het gezin willen symboliseren door het gezin op een ondoordringbare rij op te stellen. Vervolgens is het gezin vanaf de zijkant gefotografeerd waardoor een esthetisch diepte-effect ontstaat.

De foto dient als kerstkaart. “Een gezegende kerst en een gezond en voorspoedig 2019”, luidt de tekst die koning Willem-Alexander en koningin Máxima erbij hebben gezet.

Vandaag werd ook bekend dat het koninklijk paar op 6 maart de reeks werkbezoeken aan Duitsland voortzet in de Vrije Hanzestad Bremen.

Doel

Doel van het bezoek aan Bremen is de kansen voor economische samenwerking, ook in internationaal verband, te vergroten. De terreinen ruimtevaart, windenergie en pool- en marien onderzoek bieden hiertoe goede mogelijkheden. In en rond Bremen zijn veel bedrijven en kennisinstellingen gevestigd met een toonaangevende positie in elk van deze sectoren.
Koning Willem-Alexander heeft sinds zijn aantreden in 2013 twaalf van de zestien Duitse ‘Länder’ bezocht. Dit jaar was hij met koningin Máxima in Rijnland-Palts en Saarland. Naast Bremen zijn ook Mecklenburg-Voorpommeren, Brandenburg en Berlijn nog niet bezocht.

Tags

KONING WILLEM-ALEXANDERKONINGIN MAXIMAKONINKLIJK HUISPRINSES ALEXIAPRINSES AMALIAPRINSES ARIANE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck