Foto: ‘Meghan Markle opnieuw zwanger’

Meghan Markle zwanger
Door: Eva Steins
22-12-2020

Twitteraars weten het zeker: Meghan Markle is opnieuw zwanger. Dit baseren zij op een foto die kortgeleden genomen is van de Duchess of Sussex, waarop een babybuikje te zien zou zijn.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Meghan Markle maakte onlangs bekend dat zij afgelopen zomer haar tweede kindje verloor door een miskraam. Ze deelde deze nachtmerrie in een zelfgeschreven artikel in The New York Post. ,,Ik viel op de grond met hem in mijn armen en mompelde een slaapliedje om ons allebei te kalmeren”, schreef Prins Harry’s vrouw. ,,Ik wist toen ik me vastklampte aan mijn eerstgeboren kind dat ik mijn tweede aan het verliezen was.”

Kleding

Twitter barst los van de geruchten dat Meghan opnieuw zwanger zou zijn. De geruchten worden gebaseerd op een foto waarop Meghan en Prins Harry rondlopen in Los Angeles. Zij heeft een dikke trui, jast en vest aan en lijkt volgens volgers een babybuik te verbergen.

Bekijk de foto en oordeel zelf:

,,Meghan Markle is duidelijk zwanger. Bronnen vertellen me dat het gisteren 30 graden Celsius was in Los Angeles. Ze was duidelijk de bult aan het bedekken”, schrijft een volger. Een ander vermoedt hetzelfde.

,,Goed punt. Ik geef zelden commentaar op zwangerschapsgeruchten, maar na het zien van de volledige reeks foto’s hieronder, denk ik dat MM zich niet voor niets in een losser shirt en een groter jasje kleedt. Ik denk persoonlijk dat ze in verwachting is en ik wens haar een gelukkige, gezonde zwangerschap.”

Meer DenD