Foto onthult meer dan vriendschap tussen Sarah en André

Foto Dre en Sarah
Door: DitjesDatjes
24-03-2021

De foto die op social mediaplatform Imgur stond van André Hazes en Sarah van Soelen spreekt eigenlijk wel voor zich. Sarah heeft haar armen om de nek van de zanger geslagen. Beiden kijken in de lens van de camera en de boodschap is: wij zijn samen en we zoeken bescherming bij elkaar.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het is weer opnieuw een opmerkelijk moment in de Hazes-geschiedenis. De foto werd gedeeld door YouTuber FawryNot Sawry en is mogelijk verspreid door Hazes zelf.

Het bleef de afgelopen dagen na de golven publiciteit over de veelbesproken liefdesbreuk tussen André en Monique opmerkelijk stil.

Meer dan vriendschap?

Nu duikt dan opeens deze foto van het stel op. André zei vorige week nog in het RTL-interview dat de relatie tussen hem en Sarah niets meer en niets minder was dan een vriendschap. Deze gelekte foto vertelt een ander verhaal over Sarah en André, maar het is zeker geen bewijs dat de twee een dikke relatie hebben.

Het wordt overigens wel gesuggereerd in een commentaar: ,,Sarah en André, dit lijkt mij meer dan vriendschap”.

Wat is er nog meer op de foto te zien?

Kijken in de lens

Opvallend is dat zowel Sarah als André in de lens kijken. Ze vertrouwen kennelijk degene die de foto maakt. Of is er sprake van een selfie? De eerste boodschap van de foto is dat er sprake is van genegenheid tussen de twee. Dat kan niet anders, want dat werd door André ook uitgesproken.

De andere boodschap is: wij tegen de rest van de wereld, we hebben elkaar gevonden en we kijken wel hoever we komen, we zijn bij elkaar en we steunen elkaar.

Andere bijzonderheden aan de foto: Sarah draagt rode nagellak en heeft armbanden om. André lijkt een sieraad te dragen om zijn linker pols. Het zou een armband maar ook een horloge kunnen zijn.

Andre de Sarah
Bron: Instagram

Meer DenD