VIDEO: Prinses Alexia heeft een dubbelganger

Video Alexia
Door: Eva Steins
14-04-2021

Het is bijna niet te geloven: prinses Alexia heeft een dubbelganger. De Telegraaf vond Rosa, die als twee druppels water op onze prinses lijkt…

De dubbelganger van onze prinses is Rosa Wanders, die bijna wekelijks hoort hoe veel zij op de prinses lijkt. In gesprek met Jeroen Holtrop laat ze weten dat ze de gelijkenis als een compliment ziet. ,,Ik vind haar wel een mooi meisje, dus ik vind het leuk om te horen.”

Ruilen

De gelijkenis is zo echt, dat mensen die Rosa spreken daadwerkelijk denken dat ze in gesprek zijn met de prinses. ,,Ik hoor het eigenlijk wekelijks wel”, zegt ze. “Maar ook als ik bijvoorbeeld op straat met iemand praat of iemand mij voor het eerst ziet.”

Toch zou Rosa niet van leven met Alexia willen ruilen. ,,Ik zou niet haar willen zijn en dat je jezelf overal voor moet verantwoorden. Als zij één ding doet wordt het meteen in de media gegooid, terwijl het helemaal niet veel voorstelt.”

Meer DenD