Foto sterk vermagerde Meghan Markle zorgt voor ophef: ‘Gebruikt ze Ozempic?’

Sterk vermagerde Meghan zorgt voor ophef
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een foto van Meghan Markle heeft voor ophef gezorgd. Op de foto is te zien dat ze flink wat kilo’s is afgevallen. ,,Gebruikt Meghan Ozempic?”, luidt het op X.

Op X gaat een foto rond van een sterk vermagerde Meghan. Hoewel sommige fans beweren dat de foto is gephotoshopt, is dat volgens anderen niet mogelijk. De foto werd namelijk gepost door Briana, de dochter van Chris Sanchez, de bodyguard van Meghan.

Sterk vermagerde Meghan

Inmiddels heeft Briana de foto met Meghan verwijderd. ,,Fans van Meghan stuurden de vrouw die een foto van zichzelf en Meghan plaatste zoveel haatmail en doodsbedreigingen, dat ze de foto heeft verwijderd. Fans beweren dat de foto is gephotoshopt. Wie wil het ze vertellen?”, schrijft iemand op X. ,,Ze houden er niet van om toe te geven dat Meghan er echt zo uitziet”, reageert een ander.

De foto gaat nog wel rond op X. Veel mensen vermoeden dat Meghan een ‘hulpmiddel’ heeft gebruikt om zoveel af te vallen. ,,Gebruikt ze Ozempic?”, vraagt iemand zich af.

‘Er is iets mis’

Ook de omgeving van Meghan is het opgevallen dat ze veel is afgevallen. ,,Er is iets ernstig mis”, vertelde een insider onlangs aan In Touch Weekly. ,,Ze zorgt duidelijk niet voor zichzelf en ziet er eng mager uit.”

Volgens de insider volgt Meghan geen dieet, en gebruikt ze ook geen ‘hulpmiddel’ om af te vallen. De insider denkt dat haar hectische agenda, gecombineerd met geldproblemen en voortdurende publieke controle de oorzaak is van haar vermagerde lichaam. ,,Meghan bezwijkt onder alle druk, en dat is te zien.”

Tags

MEGHAN MARKLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck