Foto’s bevestigen vreemdgaan Manuel Venderbos

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Manuel Venderbos heeft heel wat uit te leggen thuis. Privé onthult dat hij al minstens een half jaar vreemdgaat met actrice Lente Voorhoven. Er is zelfs bewijs!

Natte haren

Op de foto’s die in het weekblad staan is duidelijk te zien dat Manuel en Lente verliefd zijn. Ze houden elkaars hand vast, en kijken verlangend in elkaars ogen. Samen verdwijnen ze in de woning van Lente. Als ze er anderhalf uur later uitkomen heeft Lente een andere broek aan, en lijkt het alsof ze natte haren heeft.

Deze onthulling kan als een klap komen voor Suzanne, de vrouw van Manuel. In 2016 vierden ze hun twaalfenhalf-jarig huwelijk met een groot feest, samen met hun twee kinderen. Volgens het blad is het waarschijnlijk dat Suzanne niets wist van de activiteiten van haar man. Alles gebeurt in het geheim.

Buren

Buurtgenoten bevestigen aan Privé dat ze de RTL-presentator wel erg vaak bij Lente zien. ,,We zien Manuel vaak bij haar”, zegt een bron. ,,Ze komen ook weleens ’s avonds laat bij haar thuis. Wij dachten dat hij haar vriend was.”

De geruchten zijn niet nieuw. In november werden de twee al een keer gezien bij een event. Toen gingen ze samen over de rode loper, maar wilde niet met elkaar op de foto. Lente liep snel verder terwijl Manuel in z’n eentje poseerde. Het event verlieten ze wel samen. Datzelfde speelde zich af tijdens de première van Fifty Shades of Grey.

Het is afwachten voor wie Manuel kiest: Lente of zijn vrouw Suzanne. Ondertussen ontkent de presentator dat hij met Lente het bed deelt. Volgens hem zien ze elkaar regelmatig omdat ze samen een Youtube-kanaal willen beginnen.

Tags

MANUEL VENDERBOSSUZANNEVREEMD GAAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck