FOTO’S: Binnenkijken in de villa van Patty Brard

Patty Brard
Door: Eva Steins
04-01-2021

Heb jij altijd al willen weten hoe de woning van realityster Patty Brard eruit ziet? Zal er net zo veel glitter en glamour in haar woning aanwezig zijn als de extravagante Kruidvat Kerst-collectie die ze onlangs uitbracht?

Villa

Bekendeburen.nl publiceerde vandaag foto’s van de prachtige villa van Patty Brard, waar zij samen met haar man Antoine al ruim tien jaar woont. De website meldt dat het stel hun villa in 2010 liet bouwen voor een pittig bedrag. De hypotheek op het paleisje – dat Patty grotendeels zelf ingericht zou hebben – bedraagt 1,5 miljoen euro.

Bekijk hier de villa van Patty

De schitterende villa heeft drie slaapkamers en twee badkamers. Patty en Antoine kunnen samen genieten van een enorm terras en open keuken met uitzicht op de Amstel.

Moeder

Eerder onthulde Patty dat er één belangrijk ding mist aan haar prachtige woning. Haar villa is ongeschikt om haar zieke moeder in huis te kunnen nemen, tot groot verdriet van Patty.

Aan Privé onthulde Patty dat zij het liefst fulltime zou willen zorgen voor haar 91-jarige moeder.

,,Als ik nog een extra kamer had op de begane grond, dan had ik haar zeker in huis genomen met 24 uurs verpleging. Al had ik er zes banen bij moeten nemen,” aldus Patty.

LEES OOK:

Patty Brard is blij met alcoholvrij leven

Meer DenD