Foto’s sneeuwprinses Amalia MET vriend duiken op in Duitse krant

Amalia met Isebrand
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Vrolijke foto’s van prinses Amalia met haar 19-jarige jeugdliefde Isebrand Kaldewei zijn opgedoken in de Duitse krant Bild. De twee blijken veel plezier met elkaar te hebben in het Oostenrijkse Lech. De ‘sneeuwprinses zweeft van geluk’ op 1444 meter hoogte, is de observatie van de journalist.

Amnalia is op een van de foto’s te zien met een kniebrace op haar geblesseerde rechterbeen, die de pijn vermindert. Haar goede humeur wordt hierdoor niet verstoord, luidt de conclusie.

De Duitse vriend Isebrand is afkomstig uit Münster, waar zijn familie woont en eigenaar is van een groot bedrijf in sanitair. Amalia was op wintersport met Isebrand en een aantal vrienden. Er zou zijn gelogeerd in prachtig chalet dat volgens Bild vanaf €2090 per nacht kan worden afgehuurd.

Verder wordt vastgesteld dat Amalia onafscheidelijk was van het hondje Mambo dat door de koninklijke familie is geadopteerd.

De foto’s die de krant afdrukt van Amalia, waarvan een met Isebrand (onherkenbaar gemaakt) zijn nogal uitzonderlijk. Koning Willem-Alexander en zijn vrouw verbleven vorige week ook in Lech, maar de gebruikelijke fotosessie op de piste werd geannuleerd omdat het gezin niet compleet was.

Op de foto’s is Amalia te zien in de sneeuw en in de bar van een hotel. Bekend is dat de familie niet gediend is van paparazzi-fotografen. Publicatie van de foto’s is in strijd met de mediacode, volgens het Nederlandse hof.

Tags

KONING WILLEM-ALEXANDERLECHPRINSES AMALIAWINTERSPORT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck