Foto’s van Bill Clinton in seks-vliegtuig Epstein opgedoken

Bill Clinton
Door: DitjesenDatjes
19-08-2020

Naast foto’s van prins Andrew zijn er nu ook beelden van een andere vooraanstaande man opgedoken die zichzelf vermaakt in een van de verblijven van Jeffrey Epstein. De voormalige Amerikaanse president Bill Clinton is te zien op beelden die zijn gemaakt in het ‘seks-vliegtuig’ van Epstein.

Masseren

De Britse krant The Daily Mail heeft foto’s in handen waarop te zien is dat Bill Clinton een nekmassage krijgt van Chantae Davies, een van de jonge vrouwen die beweert verkracht te zijn door Epstein. Volgens de krant zijn de foto’s achttien jaar geleden genomen in de Lolita Express, het vliegtuig van Epstein dat naar verluidt dienst deed als ‘vliegend sekspaleis’. Clinton en Epstein waren samen met een paar jonge vrouwen op weg naar Afrika voor een humanitaire trip.

Davies, die destijds 22 jaar oud was, weet nog hoe het achttien jaar geleden ging: ,,Zou je even mijn nek willen kraken?”, zou de politicus aan haar hebben gevaagd. Dat idee kwam niet van Clinton zelf: ,,Terwijl we met z’n allen in de terminal zaten te wachten, klaagde de oud-president over een stijve nek die hij had opgelopen nadat hij in zijn stoel in slaap was gevallen. Ghislaine probeerde grappig over te komen en zei dat ik hem een massage zou kunnen geven. Iedereen moest lachen, maar Ghislaine, met een Brits accent, stónd erop dat ik het zou doen en voegde eraan toe dat ik ’goed’ was.”

‘Gentleman’

Jeffrey Epstein werd beschuldigd van het misbruiken van jonge en minderjarige meisjes, Ghislaine Maxwell ligt nu ook onder vuur en ook prins Andrew wordt ervan verdacht om seks te hebben gehad met minderjarigen. Bill Clinton daarentegen had volgens Davies geen verkeerde bedoelingen. ,,Hij gedroeg zich tijdens de trip als een gentleman. Hij had absoluut geen kwade bedoelingen.”

Clinton heeft onlangs bevestigd dat hij meerdere malen heeft gereisd met Jeffrey Epstein. Hij beweert dat hij niets wist van het misbruik.

Meer DenD