Frank: ‘André Hazes kan beter single blijven’

Andre Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Frank en Rogier waren aanwezig bij de vijftigste verjaardag van Rachel en zijn dus goede vrienden van de familie Hazes. Zij hebben het nieuws rondom de relatie tussen André en Bridget en vervolgens tussen André en Monique op de voet gevolgd, maar vinden het allemaal niet zo interessant.

‘Gewoon lol hebben’

,,Dat zijn de normale dingen van het leven”, zegt Frank tegen weekblad Weekend. ,,Die jongen is hartstikke jong en maakt van alles mee. Een heleboel anderen van zijn leeftijd hebben niet eens een vaste partner, die rommelen maar wat aan.” De 26-jarige zanger kwam er na enkele maanden daten met Bridget Maasland achter dat hij toch gelukkiger is met Monique Westenberg, de moeder van zijn kind. ,,Als je hem met zijn vrienden ziet, kan ik me voorstellen dat hij af en toe gewoon veel lol wil hebben”, zegt Frank daarover. ,,Ik denk dat Monique een heel verstandige vrouw is die hem heel goed kent en wel aankan.”

Hoewel de twee heren Monique dus een leuke vrouw vinden, zeggen ze toch iets opmerkelijks. ,,Eigenlijk moet André vrijgezel zijn”, zegt Frank. ,,Want natuurlijk wil die jongen alle kanten op.” De man suggereert dat de jonge zanger bij Monique is omdat hij behoefte heeft aan een warme thuissituatie, omdat hij deze wellicht in zijn jeugd niet gehad heeft. ,,Monique’s familie bestaat uit Rotterdamse kampers en dat zijn allemaal gouden mensen.”

Tags

ANDRÉ HAZESFRANK EN ROGIERMONIQUERELATIESINGLEUIT ELKAARVRIJGEZEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck