Frank beschuldigt Rogier van liegen over relatie Marco

Frank en Rogier geen vrienden meer
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rogier Smit heeft gebroken met zijn vriend Marco terwijl hij onlangs nog liet weten te gaan trouwen. Maar volgens Frank konden Rogier en Marco helemaal niet trouwen en heeft Rogier gelogen over het aanzoek. ,,Het zijn gewoon weer verzinsels om aandacht te krijgen.”

Rogier dacht eindelijk de ware te hebben gevonden na zijn scheiding met Frank, maar dat blijkt helaas niet het geval te zijn. ,,Marco bleek een golddigger te zijn”, vertelt Rogier in weekblad Story. ,,Ik ben er niet rouwig om dat het voorbij is. Dat boek is dicht.”

Was het aanzoek van Rogier nep?

Toch had hij tot voor kort nog grote plannen met zijn Italiaanse minnaar. Op Instagram suggereerde Rogier dat er sprake was van een verloving. ,,It’s finally happening”, schreef hij in Instagram Stories bij een foto van twee ringen met hartjes eromheen.

Maar Frank verwijst dat nieuws naar fabeltjesland. ,,Ik zou maar niet in sprookjes geloven”, aldus Frank in weekblad Weekend. ,,Dat is natuurlijk niet echt, dat zijn weer verzinsels om aandacht te krijgen. Als hij gaat trouwen, moet hij eerst gescheiden zijn, maar wij zijn officieel nog getrouwd.”

‘Het is net een lastig kind’

Frank dacht al vóórdat Rogier de breuk met Marco naar buiten bracht, er nooit een huwelijk ging komen. ,,Het is hetzelfde dat hij zou meedoen aan het programma ‘Eating With My Ex’, waar hij uiteindelijk toch voor afzegde. Dat zijn we toch van hem gewend?”

Toch had Frank ergens wel gehoopt dat Rogier écht met Marco wilde trouwen. De scheiding duurt hem namelijk al veel te lang. ,,Ik wil van die jongen af, maar voorlopig zijn we nog steeds getrouwd. Mijn advocaat en ik hebben iets ingediend en daar moet hij mee akkoord gaan, maar hij gaat maar niet akkoord. Het is net een lastig kind.”

Tags

BESCHULDIGINGBREUKFRANK EN ROGIERFRANK JANSENLEUGENSROGIER SMITSCHEIDING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck