Frank Dane koopt dit luxe penthouse

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer
Frank Dane, de opvolger van Edwin Evers, heeft zijn riante salaris welke hij gaat verdienen bij radio 538 alvast geïnvesteerd. Dat weet Bekendeburen.

Inkomen

Radio Dj, en RTL Boulevard presentator, Frank Dane verruilt binnenkort zijn appartement in Utrecht voor een zeer luxe penthouse in het miljonairsdorp Wassenaar. Dat kan hij zich nu gemakkelijk permitteren met een geschat inkomen van een half miljoen euro per jaar.

Frank, opvolger van Edwin Evers bij radio 538, heeft het penthouse gekocht voor het bedrag van 1.075.000,- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1,2 miljoen euro. Het penthouse is gelegen op de vijfde verdieping van het ‘Parq Residence’ in Wassenaar.

Rijksmonument

Het gaat om een Rijksmonument waarin nu appartementen worden gebouwd. De totale woonoppervlakte van zijn penthouse bedraagt 223 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt vijf, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers.

Verder beschikt het penthouse over een royaal terras met een fantastisch uitzicht. Frank heeft ook nog eens twee parkeerplaatsen tot zijn beschikking. Of hij hier gaat samenwonen is niet bekend. Hij heeft wel een vaste vriendin, maar die woont ook niet bij hem in zijn appartement in Utrecht.

Tags

EDWIN EVERSFRANK DANEHUISPENTHOUSEVILLAWONING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck