Frank en Rogier botsen regelmatig

Frank en Rogier
Door: DitjesenDatjes
05-11-2019

Samenwerken met je partner: sommige stellen zweren erbij, maar voor andere betekent dat het einde van de relatie. Frank en Rogier weten inmiddels hoe het is om met elkaar te werken. Hoewel zo onlangs een nieuw seizoen hebben gemaakt, waarvan de eerste aflevering vanavond wordt uitgezonden, laten ze weten dat het soms lastig is.

Botsen

,,Rogier wil vaak iets dat ik niet wil, iets dat wel vaker voorkomt in mijn leven”, zegt Frank in gesprek met Nu.nl. ,,Samenwerken met hem is een feest. Hij heeft veel verfrissende ideeën, al moet ik soms vechten om mijn eigen zin door te drijven. Soms botst dat.”

Buiten hun relatie om is hun leven ook veranderd. Opeens worden ze overal in Nederland herkend en verschijnen ze regelmatig in de media. Zo werd er onlangs nog veel geschreven over de ruzie tussen de twee heren en Martien Meiland. Gelukkig zijn veel andere bekende Nederlanders wél fan van Franken Rogier. ,,Bij een rode loper-evenement laatst stonden de vips in de rij om met ons op de foto te kunnen.”

Toch werkt het koppel niet voor de media-aandacht, want het allerleukste vinden ze toch om armere mensen blij te maken in het programma Paleis voor een Prikkie. ,,Het belangrijkste is dat de mensen blij zijn. Vaak moeten ze ook huilen, soms pas als de camera’s uit zijn. De reacties van kinderen vind ik het leukst.”

Meer DenD