Frank en Rogier onderhandelden over honden

Frank en Rogier
Door: DitjesenDatjes
29-06-2020

Frank en Rogier komen regelmatig over de vloer bij mensen die het niet breed hebben. De twee heren hebben zelf niets te klagen, maar laten aan weekblad Weekend weten niet zo veel waarde te hechten aan een goed salaris of een flinke bankrekening. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Zeker geen miljonair’

Van 70 euro per week rondkomen, zoals een aantal gezinnen uit de programma’s die Frank en Rogier maakten, hoeven de heren zelf niet. Maar zo’n vetpot als dat sommige kijkers vermoeden, is het ook weer niet. ,,We leven niet zoals de mensen van Paleis voor een Prikkie, maar we zijn ook zeker geen miljonair”, zegt Rogier tegen weekblad Weekend. ,,Was het maar zo’n feest! Dan zou ik nu meteen een nieuwe auto kopen. Ik vind geld helemaal niet zo belangrijk”, zegt Rogier . ,,Belangrijk is dat je je ding kunt doen, je boodschappen kunt betalen en bovenal dat je een goede gezondheid hebt.” 

,,Onze honden”

Toen Frank en Rogier bij SBS vertrokken en een contract tekenden bij RTL speelde geld dan ook geen rol. ,,Stel dat we heel veel geld zouden krijgen bij RTL, maar we hebben het vervolgens niet naar onze zin, dan werkt het toch niet?”, zegt Rogier. ,,Natuurlijk moet er wel iets aan geld tegenover staan, maar veel belangrijker is dat je ook een leuk team om je heen hebt.” Eén ding vonden de heren echter wel heel belangrijk, en dat gaat over hun honden. ,,We hebben twee honden en als we een week lang opnames hebben, komen we in de knoei met uitlaten.” Nu is er iemand van de productie die de honden tijdens de opnames net wat meer aandacht geeft. 

Meer DenD