Frank en Rogier weer samen aan het werk

Door: DitjesDatjes
02-03-2021

Na een periode vol publieke ruzies zijn tv-interieurstylisten en echtgenoten Frank Jansen en Rogier Smit weer samen aan de slag gegaan. De mannen zijn begonnen aan de opnames van hun RTL-programma Frank en Rogier checken in.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“We zijn lekker samen aan het werk en dat is toch wat we willen”, zegt Frank tegen RTL Boulevard. “Van oor tot oor stralen we”, vult Rogier aan.

Wel kijkt Rogier met veel verdriet terug op de afgelopen periode. “Het heeft wel wat met me gedaan, ja”, zegt hij met tranen in zijn ogen over hun relatieproblemen. De vele ruzies zorgden ervoor dat de twee besloten niet langer onder een dak te wonen.

Vooralsnog gaat het alleen om een scheiding van “tafel en bed”, zegt Frank. “Het is heel goed; Rogier is zoveel jaar jonger dan ik, ik heb m’n rust gekregen, hij heeft zijn eigen wereld en we kunnen alsnog samen werken. Er is niks beters dan wat wij hebben.”

Ook Rogier ziet positieve kanten aan hun huidige situatie. “We zijn nog steeds samen, we wonen alleen apart. En daarbij gekomen is ook dat ik lekker een nieuw appartement mag inrichten.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD