Frank en Rogier weigeren samenwerking Gordon

Frank en Rogier
Door: DitjesenDatjes
20-12-2019

Frank en Rogier zijn razend populair bij tientallen duizenden Nederlanders. Velen zitten te wachten totdat de twee mannen weer op televisie verschijnen en als het aan henzelf ligt is dat snel.  Dat zal niet met Paleis voor een Prikkie zijn, maar met een nieuwe programma. 

Krachten bundelen

Net zoals in Paleis voor een Prikkie willen Frank en Rogier het liefst weer mensen helpen die het goed kunnen gebruiken. Dit keer alleen niet armen, maar vooral ouderen. Ouderen de laatste jaren al veel geholpen via televisieprogramma’s door onder meer Gerard Joling en Gordon. Die laatstgenoemde gaat ook nu weer samenwerken met mensen op leeftijd voor een mooi programma. Maar aan de krachten bundelen moeten de heren niet denken. 

,,Dat gaat niet gebeuren”, zegt Rogier tegen weekblad Story over een eventuele samenwerking met Gordon. ,,Niet omdat het Gordon is, maar wij vinden het leuker om met zijn tweeën een programma te maken waarin we met eenzame ouderen iets leuks gaan doen.” Rogier is ervan overtuigd dat hij en zijn partner Frank net zo’n leuk programma kunnen maken als Gerard en Gordon. ,,Dat was leuk, maar wij zijn toch andere types. Ik denk dat we er een heel andere en net zo leuke draai aan kunnen geven.”

Van SBS naar RTL

Samenwerken gaat dus niet gebeuren, maar ze zouden zomaar tegen elkaar kunnen gaan strijden. Frank en Rogier stappen namelijk over van SBS naar RTL. De vraag is welk ouderen-programma succesvoller gaat worden.

Meer DenD