Frank Jansen wilde trouwen… Met een vrouw!

Frank Jansen
Door: DitjesenDatjes
26-06-2020

Frank Jansen is al jaren gelukkig samen met zijn vriend Rogier, met wie hij is doorgebroken door zijn deelname aan Steenrijk, Straatarm. Zijn leven had er echter ook heel anders kunnen uitzien: met vrouw en kinderen. Zijn huwelijk met een vrouw ging op het laatste moment niet door. Frank vertelt aan Story waarom. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Perfecte echtgenoot’

,,Ik heb altijd heel graag kinderen willen hebben en met Angelique leek die wens in vervulling te gaan”, vertelt de man aan het weekblad. Frank was destijds 27 jaar oud en dolverliefd op de vrouw. ,,Mijn schoonouders waren in hun nopjes met mij. Ze zagen mij als de perfecte echtgenoot voor hun dochter. Ik mocht zelfs mee op vakantie.” Hoewel ze toen van zijn schoonouders gescheiden moesten slapen, zochten ze elkaar vaak ‘s avonds op. ,,We waren dus echt heel gelukkig en wilden ook trouwen. Het was niet zo dat de kaarten al verstuurd waren, maar het was voor iedereen duidelijk dat wij samen verder zouden gaan.”

Kinderwens

Daar kwam plotseling verandering in toen Frank zijn toekomstdroom onthulde: een gezin stichten. ,,Ik wilde heel graag vader worden en was er eigenlijk vanuit gegaan dat zij verlangde naar het moederschap, maar dat was niet zo.” Frank maakte het uit met Angelique en kreeg daarna relaties met mannen. Tijdens zijn tijd samen met de vrouw wist hij wel al dat hij op mannen viel, maar hij wilde zo graag vader worden dat hij dat negeerde. Helaas is de wens van Frank om kinderen te krijgen niet uitgekomen. ,,Ik had kunnen adopteren maar ik las te veel verhalen over hoe dat mis kan gaan. Al weet ik nu ook dat er veel goede verhalen zijn.” Ook een andere optie ging niet door. ,,Er is nooit een vrouw in beeld geweest die draagmoeder wil zijn.” 

Meer DenD