Frank Jansen haalt uit: ‘Relatie van Roy Donders is niet serieus’

Frank haalt uit naar Roy
Door: Charlotte Wijnen
13-04-2022

Roy Donders kwam een tijdje terug met het nieuws naar buiten dat hij geen relatie heeft met een man, maar met een vrouw. En hoewel zijn ex Marvin al niet kan geloven dat Roy écht op vrouwen valt, klapt ook Frank Jansen uit de school. Hij denkt dat de relatie niet serieus is.

Marvin, de ex van Roy, was volledig in shock toen hij hoorde dat Roy een relatie heeft met Michelle. De mannen hebben bijna vijf jaar lang een relatie gehad. ,,In mijn beleving is Roy 100 procent homo”, zei hij in gesprek met Shownieuws.

Kinderwens

Volgens Marvin had de nieuwe relatie van Roy te maken met zijn kinderwens. ,,Ik denk dat hij zoiets had van ja… met een man kan het natuurlijk tegenwoordig ook, maar dat is natuurlijk niet echt ‘eigen’.”

LEES OOK:

Ex Roy Donders in shock om relatie met vrouw: ‘Reden is kinderwens’

‘Niet meer dan spielerei’

Maar wie de relatie ook niet serieus kan nemen is Frank Jansen. En dat terwijl hij in het verleden ook vriendinnen heeft gehad. ,,Ik heb altijd vriendinnen gehad”, onthult hij in weekblad Weekend. ,,Met Rogier was pas mijn derde relatie met een man. Maar ik zie mijzelf toch met een man.”

Frank denkt dat ook Roy uiteindelijk weer met een man zal eindigen. ,,Roy Donders zal echt wel even van haar houden, maar het is niet meer dan spielerei als je het mij vraagt. Ach, als je zo jong bent, maakt het allemaal ook niet zoveel uit”, sneert hij.

Zijn sneer is niets persoonlijks, zo laat Frank nog weten. ,,Ik vind het een heel aardige, bijzondere artistieke jongen, maar ik kan het niet anders dan op die manier uitleggen.”

Meer DenD