Frank sneert naar Bridget: ‘Ze wil beroemde mannen’

Frank Smit
Door: DitjesenDatjes
12-03-2020

Frank en Rogier zijn bevriend met Rachel Hazes en vinden haar zoon André een geweldige jongen. Van zijn inmiddels ex-vriendin Bridget Maasland is het koppel minder gecharmeerd. In weekblad Weekend halen de mannen flink uit naar de blonde presentatrice.

‘Populariteit was leuk’

De 26-jarige zanger heeft een aantal maanden een relatie gehad met Bridget Maasland. Ze waren bijna continue bij elkaar en waren dolverliefd. Toch liep de relatie op de klippen, naar verluidt door de druk van de media en doordat Bridget André erg zou claimen. Volgens Frank en Rogier is het niet verwonderlijk dat Bridget op de jaren jongere zanger viel en hij op haar. ,,Zij heeft meteen de furore van die jongen gepakt”, zegt Frank tegen Weekend. ,,Ik denk dat zij zijn populariteit wel leuk vond, volgens mij solliciteert zij naar iemand die bekend is.”

Volgens Frank zou Bridget nooit zijn gevallen voor André als hij niet zo populair was geweest. En dat de jonge zanger dat op een gegeven moment doorhad. ,,Ik denk dat dat ook heeft meegespeeld bij de breuk, André heeft het snel in de gaten als iemand zo in elkaar zit. Als de pers geen weet van hen had gehad, dan hadden Bridget en André misschien twee dagen lol gehad.”

Open armen

Inmiddels is André weer terug bij Monique en hun zoontje André. Monique lijkt de kortstondige relatie van hem en Bridget vergeven te hebben en heeft André met open armen terug thuis ontvangen.

Meer DenD