Frank van Etten bedacht smoes voor aanzoek vriendin

Frank van Etten
Door: Tanja Brouwer
12-01-2020

Dit jaar wordt voor Frank van Etten erg bijzonder. De volkszanger, de al jaren aan de weg timmert en probeert om door te breken, krijgt eindelijk de aandacht waar hij zo hard voor gewerkt heeft. Hij is namelijk genomineerd voor een Edison. En ook heeft hij zijn vriendin ten huwelijk gevraagd.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Genieten in 2020

2020 zit voor Frank vol met hoogtepunten. Dat was vorige jaren wel anders. Toen scheidde hij van zijn vrouw, met wie hij drie kinderen heeft, ging hij om met foute vrienden, kreeg hij te maken met afpersing en ook overleed zijn vader. Voor Frank zal komend jaar dan ook extra genieten worden, want het lijkt hem weer voor de wind te gaan.

Smoes voor aanzoek

Hij is genomineerd voor een Edison in de categorie Hollands. ,,Als concurrentie heb ik Toppers en René Karst”, vertelt de zanger aan weekblad Privé. ,,Ik mag niet klagen over mijn carrièreverloop, maar ook privé gaat het goed.” Frank is op zijn knieën gegaan voor zijn vriendin Melanie. ,,Als smoes had ik bedacht dat ik een gouden plaat zou krijgen voor de hoeveelheid streams van ‘Huisje op Wielen’. In het geheim nodigde ik een klein groepje dierbaren uit. Aan de ober had ik al een doosje gegeven waarin de ring zat. Op het moment dat we lekker aan het eten waren met een flesje wijn erbij kwam de ober met de ring. Toen ik ik op mijn knieën.” Melanie zei gelukkig meteen ‘ja’. Wanneer de twee gaan trouwen weten ze nog niet, maar op de foto’s spat de liefde tussen het koppel er vanaf.

Meer DenD