Frank (van Rogier) verklaart Martien Meiland de oorlog

Frank en Martien
Door: Eva Steins
01-04-2021

Het is geen geheim dat Martien Meiland totaal niet door één deur kan met Paleis voor een Prikkie-duo Frank Jansen en Rogier Smit. Nu blijkt ook dat er andersom weinig sympathie te vinden is voor de voormalige kasteelheer. Frank haalt keihard uit naar Martien…

Martien verklaarde eerder dat hij blij is dat Frank en Rogier naar RTL vertrokken en dat zij hiermee geen SBS-collega’s meer zijn. In zijn boek vertelde Martien dat hij het duo niet kan luchten of zien. ,,Arrogant! Toch een bepaalde blik waarmee ze je aankijken”, schreef Martien.

Programma

Ook de uitspraken van Martien dat Frank en Rogier destijds niet welkom waren op het Franse chateau, hebben hun sporen achtergelaten. Als Frank Jansen, de inmiddels ex van Rogier, geconfronteerd wordt met de naam Martien Meiland in weekblad Weekend trekt hij een ware beerput open.

Martien hoeft niet te rekenen op Frank als fan van Chateau Meiland. ,,Ik kijk nooit naar het programma van de Meilandjes”, vertelt de interieur-stylist. Hij onthult het een verschrikkelijk programma te vinden. ,,Zij interesseren me niet. Ik heb wel een keer gezien dat die man zijn hond onheus behandelde en dat hij vloekte op tv. Toen dacht ik: dit hoef ik verder niet te zien.”

‘Schreeuwlelijk’

Daar is het laatste woord nog niet mee gezegd. Het feit dat Martien hem eerder bestempelde als ‘arrogant’ schiet Frank in het verkeerde keelgat. Hij haalt op zijn beurt dan ook keihard uit naar Martien. ,,Ik vind het echt helemaal niks. Ik heb geen zin om naar zo’n schreeuwlelijk te kijken. Die man is echt de hele dag aan het schreeuwen en daar hou ik helemaal niet van.”

Frank sluit af met een helder statement. ,,Ik kom van een totaal andere achtergrond”.

Meer DenD