Frank Visser openhartig over huwelijk

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Frank Visser, bekend als Rijdende Rechter, is 67 jaar oud. Een leeftijd waarop veel mensen wat rustiger aan gaan doen en met pensioen gaan. Frank Visser moet daar echter nog niet aan denken, maar zijn vrouw had wel anders gewild.

Fulltime

,,Mijn vrouw vindt het wel fijn als ik wat vaker thuis ben. In principe ben ik voor opnames één dag in de week weg”, zegt Frank Visser in een interview met weekblad Weekend. ,,Maar soms lopen er een aantal zaken tegelijk en dan moeten er meer afleveringen in de week worden opgenomen. Dan gaat het liken op een fulltime job en dat is natuurlijk niet zo leuk voor het thuisfront.”

Kleding

Frank en zijn vrouw spenderen graag veel tijd samen. ,,We hebben een vakantiehuisje waar we graag heen gaan. We gaan dan samen winkelen, dat soort dingen, gewoon gezellig erop uit.” De vrouw van Frank kijkt ook graag televisie, want als hij als Mr. Frank Visser te zien is, drukt zij op de aan-knop. ,,Ze kijkt alles. Ook om te zien of mijn haar goed, mijn kleding in orde is, dat soort dingen. Als ze bij bepaalde kleren zegt dat ik dat beter niet meer aan kan doen, dan gaat het gelijk weg!”

Al veertig jaar zijn Frank en zijn vrouw getrouwd. ,,We zijn een geweldig team. Er zijn bij ons geen lange stiltes aan tafel. Dat gaan vanzelf.”

Tags

FRANK VISSERRIJDENDE RECHTERRUZIEVROUW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck