Frans Bauer al jaren naar plastische chirurg

Frans Bauer
Door: Lies Jansen
30-06-2020

De documentaire over Fred van Leer ‘Het Andere Gezicht’ zorgde niet alleen voor onthullingen over het leven van de stylist. Fred stapte namelijk binnen bij de plastische chirurg en botste hier op tegen Frans Bauer. Frans die op zijn 46e nog verdacht weinig rimpels heeft, vertelt aan Fred openlijk over de ingrepen die hij regelmatig laat doen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Al jaren naar de plastische chirurg

Op de vraag of Frans wel eens wat aan zichzelf laat doen, antwoordt de zanger: ,,Ja tuurlijk. Ik kom al jaren bij haar.” Hij wijst vervolgens enthousiast naar zijn plastische chirurg, Annemarie van Rosmalen. ,,Dus jij gaat ook even wat rimpels laten weghalen?”, begint Frans enthousiast tegenover Fred. De reden voor Frans om zijn rimpels te bestrijden? ,,Omdat we er goed uit willen zien.” 

Niks veranderd

,,Ik kreeg laatst een compliment: ‘Frans, je bent in twintig jaar niks veranderd. Ik zeg: dat klopt”, vertelt de zanger enthousiast. Dat is precies waar het volgens Fred om draait, er lang hetzelfde uitzien. Waarop de Frans grapt: ,,Dat is al twintig jaar goed gelukt.” 

Het hele gezin naar de kliniek

Frans is niet alleen. Bijna het gehele gezin is erbij. Samen met zijn oudere zoon en vrouw Mariska zijn ze bij de cosmetische arts. Wanneer Fred duidelijk grapt dat Mariska niks aan zichzelf laat doen, wordt het toch wel duidelijk dat het getrouwde koppel allebei hier en daar wat aan zichzelf laat sleutelen. 

Meer DenD