Frans Bauer begrijpt ‘patsergedrag’ Frans Duijts niet

Frans Bauer vindt Frans Duijts een ordinaire patser
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Waar Frans Duijts graag opschept over zijn peperdure auto’s, is voor Frans Bauer geld absoluut geen drijfveer. ,,Wat moet je ermee? Je moet datgene doen wat je altijd hebt gedaan. Niet in één keer gek doen”, legt Frans uit.

Frans Bauer zong miljoenen bij elkaar, maar geld is helemaal niet belangrijk voor hem. ,,Ik zal je eerlijk vertellen: ik ben nooit met geld bezig”, vertelt hij in gesprek met weekblad Weekend. ,,Ik wil alleen maar zingen. Dat geld is er misschien voor de buitenwereld die zo naar me kijkt, maar voor mezelf? Ik maak me druk om een nooit die ik niet haal. Of dat mensen wel meezingen met mijn single Naar De Playa.”

‘Doe je ding’

Fans zullen Frans dan ook niet snel in een blinkende Ferrari zien rijden. ,,Niet dat je jezelf niet mag verwennen, dat is allemaal prima, maar doe gewoon je ding”, legt hij uit. Het contrast met zijn naamgenoot Frans Duijts kan niet groter. Bij hem staat niet één, maar een hele verzameling dure sportwagens voor de deur. Wat vindt Frans Bauer daarvan? ,,Hij is helemaal autofreak, hij is zó verliefd op auto’s. Hij vertelt me er alles over als ik hem tegenkom.”

Ook Bauer heeft een verzameling. ,,Ik heb dat met gitaren. Ik heb meerdere gitaren, vijftien stuks, waarvan de duurste 6.000 euro kost. Dat vind ik serieus geld”, aldus Frans. Maar, zo zegt hij: ,,Al is dat natuurlijk niet te vergelijken met zo’n auto.”

Frans over ‘patsergedrag’

Nee, want een Ferrari kost natuurlijk wel wat meer dan zesduizend euro. ,,Maar Frans heeft het altijd over auto’s en racen”, besluit Bauer. ,,Hij kan uren vertellen over zoiets als een stuur. Als hij dat nou leuk vindt… Hij doet er niemand kwaad mee en betaalt het zelf. Zolang hij maar niet te hard rijdt, haha.”

Tags

FRANS BAUERFRANS DUIJTS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck