Frans Bauer gaat binnenkort studio in met Jody Bernal

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Een samenwerking tussen Frans Bauer en Jody Bernal lijkt aanstaande. De twee onderzoeken of ze gezamenlijk een nieuwe versie van Bauers megahit Heb Je Even Voor Mij kunnen maken.

Bauer maakte vorige maand op Radio 538 bekend dat Heb Je Even Voor Mij begin deze eeuw eigenlijk bedoeld was voor Bernal, maar dat de toenmalige manager van de zanger het lied had afgewezen. Bauer was daarbij en eiste het vervolgens op. Toen dit nieuws naar buiten kwam zag Bernal er wel een duet in, zo bekende hij aan Shownieuws.

“Er is afgelopen week contact geweest”, gaf Bauer zaterdag in Shownieuws een update. “We hebben met elkaar gesproken, en we gaan binnenkort iets samen doen in de studio. Meer kan ik er niet over zeggen”, vervolgde de zanger met een brede lach.

De Brabander liet vervolgens toch los dat hij en Bernal allebei met het nummer aan de slag gaan en dat ze ook Emile Hartkamp, de producent van het liedje, hebben benaderd. “We gaan binnenkort samenkomen en dan lijkt het ons een heel goed plan om dit liedje ook een beetje van Jody Bernal te laten zijn.”

Heb Je Even Voor Mij werd in 2003 Bauers grootste hit nadat het nummer als leadermuziek diende voor zijn realitysoap De Bauers.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck