Frans Bauer grapte over Engelstalig Heb je even voor mij

Door: DitjesDatjes
16-01-2020

Slecht nieuws voor fans die blij waren met de Engelstalige versie van Frans Bauers hit Heb je even voor mij. De zanger brengt, anders dan hij donderdagochtend zei, de single A Moment For Me niet uit. “Hahahaha !! Jullie weten dat ik van een geintje houd”, schrijft Frans donderdagavond op Instagram.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Frans zei aanvankelijk dat hij een internationale doorbraak ambieerde en dat met het Engelse lied een “langgekoesterde droom” uitkwam. Nu vertelt de zanger dat het gaat om een reclame voor Peijnenburg. “In de commercial zien jullie dat ik optreed in Amerika en mijn nummer ” Heb je even voor mij” in het Engels zing.”

Voorlopig houdt Frans het gewoon bij zijn moedertaal. “Natuurlijk droom ik ooit op te treden in Amerika maar voor nu houd ik het nog even bij Nederland en daarom heb ik ook geen nummer uitgebracht in het Engels.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD