Frans Bauer over terugkeer realitysoap: ‘Voelt net als vroeger’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

De soap ‘De Bauers – 20 jaar later’ verschijnt aankomende week op televisie. Frans Bauer blikt alvast terug. ,,Het was weer het ouderwetse gevoel. Het ging toen op dezelfde manier”, vertelt de zanger tegen ANP.

Volgens Frans was ging alles op dezelfde manier en is er weinig veranderd. ,,Het was weer het ouderwetse gevoel. Het ging toen op dezelfde manier, de cameramensen hadden de sleutel en konden zelf naar binnen. Die waren onderdeel van het gezin. Op een gegeven moment zie je de camera ook niet meer. Het is eigenlijk zoals het vroeger ook was, maar dan twintig jaar later alsof er niets veranderd is.”

Verandering

In de afgelopen twintig jaar is er wel veel veranderd binnen het gezin. ,,De oudste studeert. Ik heb zelf nog nooit een universiteit van binnen mogen aanschouwen, dus dat maakt het wel bijzonder. Jan is actief sporter en Frans junior is echt een horecajongen. Dat is leuk om te zien”, aldus de trotse zanger. ,,Vroeger verzorgden wij hen, nu verzorgen zij mij”, zegt hij lachend.

Mooi document

Voor Frans is de oude serie ‘een geweldig document in de tijd’ waarin hij terug kan kijken op zijn jongere jaren. ,,Dat blijft voor jezelf en het gezin heel bijzonder. Je wordt ouder, mensen ontvallen je, je moeder is op een leeftijd die extra zorg behoeft, die dingen zie je natuurlijk ook. Het is ook een terugblik naar wat is geweest.”

Zorgen

Er zijn flinke zorgen om de moeder van Frans Bauer. De 78-jarige Wies woont nog steeds op zichzelf, maar ze heeft volgens Frans wel elke dag zorg nodig. ,,Ze belt weleens tien keer op een dag met hetzelfde.”

Tags

FRANS BAUER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck