Frans Bauer reageert op affaire van Marco Borsato

Frans Bauer
Door: Lies Jansen
09-05-2021

In een interview met het tijdschrift Playboy heeft Frans Bauer gereageerd op de affaire van Marco Borsato. Frans vertelde aan het tijdschrift het huwelijk als iets enorm waardevols te zien.

Normen en waarden erg belangrijk

Inhoudelijk reageert de volkszanger niet op de affaire van Marco Borsato. Hij laat wel weten lastig een oordeel te kunnen vellen: ,,Je kunt namelijk nooit weten of iemand echt gelukkig is, je weet nooit wat zich afspeelt achter iemands voordeur.” Zelf vindt hij trouw zijn binnen een relatie enorm belangrijk. ,,Vooropgesteld: ik vind normen en waarden heel belangrijk. En dat geldt al helemaal binnen een relatie. Maris en ik zijn trouw aan elkaar”, legt Bauer uit. 

‘Waardevols’

De volkszanger vindt het vanzelfsprekend dat je je aan de trouw binnen een relatie houdt. ,,We hebben de gelofte van trouw aan elkaar afgelegd toen we trouwden. Dat is zoiets waardevols dat ik het vanzelfsprekend vind dat je je daaraan dient te houden.” 

Onbekende plekken

Frans en Mariska lijken nog altijd gelukkig getrouwd. Het stel is wederom te zien in een reisprogramma. In ‘De Bauers: Bestemming Onbekend’ gaan Frans en Mariska op reis naar plekken die zij niet kennen. 

Meer DenD