Frans Bauer slaat terug naar Montana Meiland: ‘Wie is zij?’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Frans Bauer reageert behoorlijk verbaasd wanneer hij hoort dat Montana Meiland hem een ‘rare man’ noemt. Hij heeft de hele familie Meiland nog nooit ontmoet en zou ze niet eens herkennen op straat. ,,Ik dacht dat een Meilandje een schaap was, haha!”

Frans Bauer wordt gezien als de meest betrouwbare BN’er in relaties, zei Montana dat ze nooit zal kiezen voor een man als hij. De dochter van Martien en Erica zal een van de weinigen zijn, maar ze heeft een hekel aan de geliefde zanger.

‘Rare man’

In de 2023 Met De Meilandjes Scheurkalender noemt Montana hem zelfs de ‘lelijkste man’. ,,Ik had van kleins af aan, dat ik bij hem dacht: wat een rare man. Die vraag kwam langs voor de kalender en dat antwoord kwam bij mij naar boven”, legde Montana vervolgens aan weekblad Weekend uit.

Frans slaat terug

Wat vindt Frans van de uitspraak van Montana? ,,Kom ik op hún scheurkalender voor?”, reageert hij verbaasd in gesprek met Weekend. ,,Ik ken haar niet eens, heb haar nooit gesproken, nog nooit gezien ook. Dus ik zou niet weten waar dat vandaan komt. Als ik ze tegen zou komen, zou ik ze niet herkennen, haha.”

‘Ken haar niet’

Kijkt Frans dan niet naar Chateau Meiland? ,,Nee, ik heb nog nooit één aflevering gezien”, geeft hij toe. Dat Montana hem kennelijk niet mag interesseert de zanger dan ook niets. ,,Ik ken haar niet – en hoe heet die vent ook alweer… Ja, Martien. Ook niet eerder gezien en gesproken.”

‘Keet’ Code Rosé

Frans heeft zelfs werkelijk geen idee waar het over gaat als mensen praten over de Meilandjes. ,,Ik was laatst een keer met Maris in Noordwijk, toen waren we er een weekendje samen op uit. Volgens mij hebben zij daar zo’n keet of zo waar mensen slapen. Ja, Code Rosé”, vervolgt de zanger. ,,Dus Maris zegt tegen mij: ‘Hier woont Meilandje’. Ik dacht eerst dat ze het over schapen had. Een Meilandje, haha!”

Verhuizen

Overigens is de familie vandaag weer het gesprek van de dag, want volgens weekblad Story gaan de Meilandjes alweer verhuizen. Ze hebben hun oog laten vallen op een monumentaal patriciërshuis in het centrum van Noordwijk. Het pand, dat voor maar liefst zeven miljoen euro te koop staat, heeft een koetshuis, inpandig appartement met eigen entree, natuurzwembad, sportschool, thuisbioscoop én uiteraard een wijnkelder.

Tags

FRANS BAUERMONTANA MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck