Frans Bauer weer aan de slag met liedjesschrijver Emile Hartkamp

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Vijftien jaar geleden scheidden hun wegen, maar Frans Bauer heeft onlangs toch weer een nummer opgenomen met zijn voormalig vaste liedjesschrijver Emile Hartkamp. En die samenwerking smaakte naar meer, vertelt de zanger dinsdag in De Telegraaf.

Hartkamp schreef de meeste hits uit de begintijd van de carrière van Bauer, onder meer de liedjes Heb je even voor mij, Als sterren aan de hemel staan en De Regenboog. Vijftien jaar geleden hield die samenwerking op. “Op een gegeven moment maak je een keus om het anders te doen”, blikt Bauer terug in de krant. “We zijn alle twee een andere kant opgegaan. Ik ben mijn eigen liedjes gaan schrijven. Het is niet dat we ruzie hadden of zo, maar ik was toe aan wat anders.”

Daar kwam verandering in toen de zanger werd gevraagd een nummer op te nemen met fan Tante Rikie, het gezicht van festival Zwarte Cross. “Ik wist gelijk dat Emile mij hierbij moest helpen, want hij is een kei in het begeleiden van duetten”, aldus Bauer, die vertelt dat het weerzien met de schrijver en producent emotioneel was. “Ik pakte Emile vast en beiden begonnen we te huilen. Het was emotie wat eruit kwam. We hebben uitgesproken weer samen verder te willen. Er zijn al een paar hele mooie ideeën, waar ik binnenkort mee naar buiten kom.”

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck