Frans Bauer wil comeback maken in Duitsland

Door: Charlotte Wijnen
12-05-2021

Frans Bauer heeft grootse plannen: Hij krijgt zoveel fanmail uit Duitsland dat hij daar zijn comeback wil maken. ,,Het is altijd blijven kriebelen”, aldus Frans.

Niet alleen in Nederland missen de fans hem, ook in Duitsland is de zanger populair. Maar omdat zijn carrière in Nederland steeds groter werd, kon hij het niet goed combineren met zijn Duitse carrière.

Afkickverschijnselen

Het plan is om zijn nummer ‘Verloren tijd’ te vertalen naar het Duits. Een enorme meezinger, waar ze volgens Frans in Duitsland geen genoeg van kunnen krijgen. In 1997 kwam hij met het Duitse album ‘Weil Ich Dich Liebe’. Dat sloeg enorm aan. Maar omdat zijn carrière in Nederland zo groot werd, stond zijn Duitse carrière op een lager pitje.

,,Toch is het altijd blijven kriebelen”, vertelt Frans in Privé. ,,En nu helemaal omdat de Duitse fans vragen of ik met nieuwe muziek kom.” Het lijkt hem maar wat leuk om weer Duitstalige nummers te zingen. ,,Maar eerst moeten we weer snel kunnen optreden. Ik krijg een soort afkickverschijnselen”, aldus de zanger.

Meer DenD