Frans Duijts doet heftige onthulling: ‘Ik was ook verslaafd’

Frans zwaar verslaafd aan alcohol
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Frans Duijts heeft een heftige onthulling gedaan. Hij vertelt dat hij lange tijd verslaafd was aan alcohol en vaak aangeschoten op het podium stond. ,,Dagelijks dronk ik met gemak liters Bacardi.”

Frans Duijts bekent dat hij aan het begin van zijn zangcarrière dagelijks liters Bacardi dronk. ,,En het gebeurde ook dat ik aangeschoten op het podium stond”, vertelt hij in weekblad Story. ,,Je denkt dat je alles aankan, en dat je je alles kunt veroorloven.”

Arrogant

Zijn gedrag veranderde compleet. ,,Ik was zo arrogant dat mijn omgeving het niet trok”, aldus Frans. ,,Ook thuis gedroeg ik me op sommige momenten als de artiest. Maar thuis ben je niet de artiest, daar moet je de partner van je vrouw zijn en de vader van je kinderen.”

Dat het bij Frans niet uit de hand is gelopen, heeft hij te danken aan zijn vader en zijn echtgenote Marloes. ,,Zij hebben op tijd aan mijn jasje getrokken. Ik weet nog wel dat ik een aanbieding kreeg om in Sydney in Australië op te treden. Alleen als ik business kan vliegen, riep ik tegen de opdrachtgever. Mijn vader was woest en gaf me, terecht, er flink van langs.”

‘Anders had ik het niet gered’

Zijn redding was dat Frans naar eigen zeggen geen ‘ja-knikkers’ om zich heen had. ,,Dat is echt belangrijk voor me geweest. Anders had ik het niet gered.”

Wel geeft de zanger toe dat hij vaak nog een wijntje drinkt voordat hij het podium op stapt. ,,Maar dat is puur om net even iets losser te worden. Het wordt echter nooit meer zoals het ooit was.”

Tags

FRANS DUIJTS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck