Frans Duijts koopt Ferrari van 300.000 euro: ‘Jongensdroom wordt werkelijkheid’

Frans heeft het breed en koopt vette auto
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

De jongensdroom van Frans Duijts is uitgekomen. Hij is vanaf vandaag eigenaar van een Ferrari 296 GTB. De rode bolide heeft een waarde van maar liefst 324.000 euro. ,,Kan bijna niet slapen…Morgen gaat een jongensdroom van mij werkelijkheid worden…”, schreef hij donderdagavond op Instagram.

De zanger is dol op auto’s, maar aan deze Ferrari hangt een flink prijskaartje. De beginprijs start vanaf 324.805 euro. Frans noemt zijn nieuwe aankoop ‘bizar’ en laat weten dat hij enorm dankbaar is voor zijn nieuwe auto.

‘Italiaans leren’

Op Instagram Stories deelt Frans een foto met daarop een bordje en een tekst van de Ferrari-dealer. ,,Beste Frans, Je spreekt al een aardig woordje Frans en Duits maar het wordt nu toch wel tijd om ook een beetje Italiaans te gaan leren. Heel veel plezier en veel veilige kilometers met je prachtige Ferrari 296 GTB.”

Enthousiast

Veel mensen zijn enthousiast over zijn nieuwe wagen. ,,Mooi gabber”, reageert Andy van der Meyde. Ook Bas Smit en Herman den Blijker zijn onder de indruk. ,,Hard gewerkt. Dik verdiend”, luidt het.

Tags

FRANS DUIJTS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck