Frans Duijts mist vader iedere dag: ‘Ik luister naar z’n voicemail’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Een half jaar geleden is de vader van Frans Duijts overleden. Hoewel de familie wist dat Chris snel kwam te overlijden, en ze afscheid hebben kunnen nemen, valt het verlies Frans erg zwaar. Nog iedere dag moet de zanger denken aan zijn vader, met wie hij erg hecht was.

Besef

,,Ik mis mijn vader bij bijna alles wat ik doe. Het is nu bijna zes maanden geleden dat hij overleed en het besef dat hij echt nooit meer terugkomt, wordt steeds heftiger”, vertelt Frans aan weekblad Privé. ,,Het is niet alleen dat ik mijn vader mis, maar hij was ook mijn allerbeste vriend, mijn steun en toeverlaat, mijn vertrouwenspersoon, mijn adviseur op allerlei gebied, we deelden alles.”

Voicemail

Frans en zijn vader hadden iedere dag contact met elkaar. ,,Elke ochtend belde ik hem, spraken we de dag door en gingen we meestal even bij elkaar langs.” Nu Chris overleden is, praat Frans nog steeds tegen hem. ,,Ik praat nog elke dag met hem, vraag om advies en vertel dat ik hem zo mis. Zijn voicemail staat nog steeds aan, dus ik hoef zijn stem niet vergeten.”

Een aantal jaren geleden ging het bergafwaarts met de vader van Frans. Hij had een operatie aan zijn hart gehad, maar zijn gezondheid werd daarna alleen maar slechter. ,,In juni werd hij weer opgenomen in het ziekenhuis. Er vielen steeds meer vitale functies uit en hoeveel moeite hij ook had om afscheid van ons te nemen, het kon niet anders. Zijn laatste woorden waren: ‘Ik zeg welterusten, ik ga slapen.”

Tags

FRANS DUIJTSOUDEROVERLEDENTIELVADERZIEK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck