Frans Duijts onder vuur: ‘Kom jij uit een ei?’

Kritiek op patserbak Frans
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Frans Duijts krijgt bakken met kritiek over zich heen. Onlangs deelde hij zijn nieuwe aankoop op Instagram, en die viel absoluut niet in de smaak bij zijn volgers. ,,Kom jij uit een ei?”, luidt het in de reacties.

Frans Duijts kocht vorige week een splinternieuwe Ferrari en is dolgelukkig met zijn nieuwe bak. ,,Dit is ‘m dan. De Ferrari 296GTB!”, schreef Frans bij een foto van zijn nieuwe aanwinst. ,,Deze fantastische auto heb ik gekocht totdat m’n bestelde Ferrari SF90 Cabrio er is! Die wordt als het goed is begin 2024 geleverd. Maar wat een droom is dit zeg.”

320.000 euro

Volgers zijn een stuk minder enthousiast over zijn nieuwe aankoop. De Ferrari kost ruim 320.000 euro en volgers vinden dat ongelooflijk veel geld voor een auto. ,,Erg patserig, misschien een gratis concert voor je fans die in armoede leven”, reageert iemand. ,,Dat kan je zo ervaren, maar is zeker niet zo bedoeld”, reageert Frans.

‘Kom jij uit een ei?’

Een andere volger reageert vervolgens dat ‘het wel zo overkomt’. ,,Dat snap je zelf toch ook wel. Of kom je uit een ei?”, schrijft de volger. ,,Jij bent de realiteit volledig verloren. En waarom vraag je in godsnaam bijna 7000 euro per uur voor een optreden? Het wordt tijd dat jij eens met beide voeten op de grond gaat staan. En eens een jaartje in de bouw en de zorg gaat meelopen en echt voelt wat werken is.”

Frans Duijts reageert

Frans laat het er niet bij zitten en gaat verder in discussie. ,,Als er iemand met z’n benen op de grond staat ben ik het wel! En dat ik niet laat zien wat ik doe voor de medemens is mijn keuze! Het is jammer dat jij alleen deze kant belicht!”, schrijft hij. ,,En die 7000 euro is nodig omdat er een team van 23 mensen voor het merk Frans Duijts werken! Maar als het jou zo raakt vind ik dat erg jammer! Is niet mijn intentie namelijk.”

Tags

FRANS DUIJTS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck