Frans Duijts profiteert van afwezige André: ‘Ik heb het drukker dan ooit’

Frans Duijts vindt het fijn dat André er niet is
Door: Charlotte Wijnen
23-07-2022

André Hazes doet al bijna een jaar lang helemaal niets omdat hij moet herstellen van een burn-out. Ondertussen grijpen zijn showbizzcollega’s hun kans: onder anderen Frans Duijts profiteert van de afwezigheid van André. ,,Ik heb het drukker dan ooit.”

André is al bijna een jaar lang herstellende van een burn-out. De afgelopen tijd is hij veel in het buitenland te vinden, iets wat volgens moeder Rachel nodig is om tot rust te komen. ,,Wanneer André in Nederland over straat loopt, wordt hij altijd aangesproken”, vertelde ze eerder aan Story. ,,Voor foto’s, handtekeningen… Dan heeft hij nog geen rust.”

‘Ze gaan op zoek naar andere artiesten’

De afwezigheid van de zanger is bij zijn showbizzcollega’s enorm voelbaar. ,,Wat ik van organisatoren en zaaleigenaren hoor, is dat ze nu op zoek gaan naar andere artiesten”, zegt Frans Duijts in weekblad Story. ,,Ik merk dat ook aan mijn eigen agenda. Ik heb het drukker dan ooit. In dat opzicht klopt het spreekwoord ‘de een zijn dood is de ander zijn brood.”’

LEES OOK:

Zonder Monique geen doorstart carrière André?

‘Vriendschap is lastig in dit wereldje’

De vaste band van André begeleidt momenteel Mart Hoogkamer. ,,Dat deden ze al in Rotterdam Ahoy en dat doen ze straks ook bij zijn theatertournee. En geef ze eens ongelijk”, aldus Frans.

Maar wat zou er gebeuren als André weer terugkeert op het podium? Volgens Frans moet André er niet direct van uitgaan dat de band Mart laat vallen. ,,Vriendschap is lastig in dit wereldje”, zegt hij daarover. ,,Beloftes worden met dikke kussen bezegeld en je wordt vriendje en maatje genoemd. Maar als puntje bij paaltje komt, doen ze niet wat ze beloofd hebben.”

Meer DenD