Frans Duijts stelt pikante vraag aan Sylvia Geersen: ‘Dit kan echt niet’

Frans heeft vieze praatjes tegen Sylvia
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Frans Duijts ging gisteravond in Het Perfecte Plaatje wel héél ver om, zoals het programma al zegt, het perfecte plaatje te schieten. Hij werd aan Sylvia Geersen gekoppeld maar stelde haar tijdens het fotograferen een pikante vraag. ,,Nee! Dat kan écht niet”, riep Sylvia uit.

De eerste shoot in Het Perfecte Plaatje stond in het teken van kinderfeestkaarten, maar het tweede deel moesten de deelnemers het menselijk lichaam vastleggen door middel van miniatuurfotografie. Frans Duijts, die gekoppeld werd aan Sylvia Geersen, wist meteen wat voor foto hij wilde gaan maken.

Pikante vraag

,,Ik wil Syl op haar rug leggen, haar navel gebruiken als een soort meertje, met op de achterkant een gebergte”, zei Frans. ,,Dan mag je zelf invullen wat dat gebergte moet zijn. Maar dat wordt heel onscherp, dus ik hoop dat ze daarmee akkoord is.”

Sylvia ging akkoord en Frans maakte haar navel blauw. Maar tijdens het fotograferen kreeg Frans nog een idee. Hij wilde vanuit een goede hoek fotograferen en vroeg aan Sylvia of hij tussen haar benen mocht fotograferen. ,,Nee!”, riep Sylvia uit. ,,Dat kan écht niet. Zoek maar een andere hoek.”

‘Dit voelt heel raar’

Frans legde uit dat hij er niets mee bedoelde en gebruikte presentator Tijl Beckand vervolgens als voorbeeld om het uit te beelden. Sylvia vond het maar niets. ,,Dit voelt heel raar”, reageerde ze. Sylvia gaf niet toe en daarom moest Frans met een ander idee komen. Rond Sylvia’s navel strooide hij wat zand, maakte gras en plaatste er een poppetje bij dat aan het vissen was.

Zelf was Frans dolenthousiast over zijn idee, maar de jury helaas niet. Zij vonden het geen goede foto. ,,Ik vind het licht niet zo mooi en ik mis de scherpte op het juiste punt”, zei jurylid William Rutten. Frans kreeg uiteindelijk een vijf.

Tags

FRANS DUIJTSSYLVIA GEERSEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck