Frans Duijts traint de kilo’s eraf

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het liefst wil Frans Duijts kilo’s afvallen, maar daarvoor onder het mes gaan is geen optie. Zoals Patty Brard, Bastiaan van Schaik en Sonja Silva een maagverkleining nemen gaat dus niet gebeuren. Hij wil al het extra gewicht kwijt raken door veel te sporten en weinig te snoepen.

Saus

,,Ik heb ooit eens nagedacht over een maagverkleining, maar zolang ik op eigen kracht kan afvallen doe ik dat liever”, vertelt de Tielenaar aan Privé. ,,Snijden in je lichaam is volgens mij nooit goed als het niet hoeft.” De zanger probeert geen ongezond eten meer in huis te halen. ,,Er wordt minder gesnoept bij ons thuis, minder frisdrank gedronken en als je suis gebruikt: eenmalig een normale portie en niet een extra pot mayonaise erbij zetten.”

Tillen

De zanger is ook veel meer gaan sporten. Niet alleen om de extra kilo’s kwijt te raken, maar ook omdat hij wil meedoen aan de SBD Cup. Dat is een competitie waarbij mannen zoveel mogelijk kilo moeten powerliften. ,,Ik wil 150 kilo bankdrukken, 210 kilo deadliften en 200 kilo squatten.

Frans weet van zichzelf dat hij goed kan tillen, want vroeger dat hij dat vaak bij het sloopbedrijf van zijn vader, die hij tegenwoordig samen met zijn zussen runt. ,,Ik ben natuurlijk druk met zingen, maar als het kan, ben ik op het sloopbedrijf. Ik vind het nog wel lekker om zwaar te tillen.”

Op Instagram laat hij zijn volgers meegenieten van de trainingen.

https://www.instagram.com/p/BnQuCCgFe9B/

Tags

AFVALLENETENFRANS DUIJTSGEWICHTMAAGVERKLEININGSPORTEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck