Frans Duijts weer thuis op de bank na maagverkleining

Frans Duijts
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Frans Duijts herstelt thuis verder van de maagverkleining die hij maandag onderging. Het gaat goed met de volkszanger, al heeft hij nog wat last van kleine ongemakken, schrijft hij op Instagram.

“Ik ben weer lekker thuis”, aldus Frans bij een foto waarop hij rustig wat drinkt op de bank. “De eerste dag wel pijn gehad van de ingespoten lucht in m’n buik en borst. En nog spierpijn in m’n buik maar verder gaat het wel goed. Kan al wat drinken en vloeibaar eten. Op naar gezond oud worden.”

Frans liet de ingreep maandag doen in de praktijk van plastisch chirurg Diana Gabriels. Liefhebbers konden live meegenieten van de operatie, alles was te volgen via Instagram. Op de beelden was onder meer te zien hoe chirurgen langzaam maar zeker een stukje maag verwijderden.

De 40-jarige zanger strijdt al jaren tegen de kilo’s en vond het nu welletjes. Frans wil er niet per se beter uitzien maar deed het vooral om gezonder te worden. “Het is puur omdat ik mijn kinderen en hopelijk ooit mijn kleinkinderen kan zien opgroeien”, zo zei hij eerder.

 

BuzzE

 

 

Tags

FRANS DUIJTS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck