Frans Duijts zet miljoenenvilla te koop!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer
Vorig jaar januari haalde zanger Frans Duijts zijn villa, nadat deze ruim anderhalf jaar te koop had gestaan, in Tiel uit de verkoop. Toch probeert hij nu alsnog een koper te vinden. Dat weet Bekendeburen.
Wie de foto’s ziet van de villa van volkszanger Frans Duijts begrijpt eigenlijk niet waarom Frans zijn optrekje te koop heeft gezet. Een binnenzwembad, een fitness ruimte, een zonnebankruimte en een recreatieruimte met professionele bar en een eigen keuken.

Winst

Wie zou hier niet willen wonen? Frans in ieder geval niet meer, want hij heeft de villa te koop gezet voor een bedrag van 1.265.000,– euro. Zelf kocht hij het optrekje in 2010 voor een bedrag van 954.000,– euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1 miljoen euro. Een vette winst van een paar ton is dus niet ondenkbaar.

De villa heeft een woonoppervlakte van 240 vierkante meter en telt in totaal zes kamers, waaronder vijf slaapkamers en een badkamer, verdeeld over twee woonlagen en een zolder. De keuken is een lust voor het oog en uiteraard voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Kapsalon

Parkeren is geen probleem, want het terrein biedt plaats aan meerdere auto. Verder is het huis omringd door een voor-,zij- en achtertuin. De achtertuin is 960 vierkante meter groot en ligt op het zuidwesten. Absolute blikvanger van de villa is wel dat het beschikt over een eigen kapsalon.

Frans gaat met zijn gezin verhuizen naar een spieksplinter nieuwe villa in Tiel.

Tags

FRANS DUIJTSTE KOOPTIELVILLA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck